Zin in vakantie? Zin in werk!

Natuurlijk kijk ik uit naar vakantie. De accu opladen, de zaag scherp houden, een paar rollen en gedachten loslaten, tot rust komen, genieten van natuur, inspanning in de bergen, ontspanning aan het water en bovenal een paar weken samen op pad met mijn gezin. Maar vakantie is er bij de gratie van werk. En daar … Lees verder….

Waarom Femke?

Zinvol, Goed en Plezierig! Dat zijn de drie vormen van werkgeluk die ik met ChiWorking nastreef. Een methodiek van werken, waarbij je in je fysieke houding kan ervaren wat je in je werkomgeving wil bereiken. En ik start er zelf mee! Om deze nieuwe (zij)weg in mijn loopbaan te markeren wil ik zelf ook iets … Lees verder….

Workshop: Breng energie in je team!

Behoefte aan een workshop met als resultaat: Energiekere teams doordat medewerkers weten hoe ze sterk moeten staan en ontspannen kunnen bewegen? In een eendaagse workshop op een inspirerende locatie op Texel worden team-leden op een luchtige, maar indringende manier geholpen om persoonlijk leiderschap te tonen en ondertussen in verbinding te blijven staan met hun team … Lees verder….

Zingeving ten top! Coaching in de bergen!

Wie gaat er mee op een vierdaagse ontdekkingsreis naar geluk? Help jezelf en geniet ondertussen met volle teugen van de natuur, de bergen, elkaar, coaching en inspiratie en zingevend perspectief. En…. kom terug met een plan! Meer dan 10 uur coaching, een onvergetelijke ervaring en een plan van aanpak voor je werkende leven! Data: 11 … Lees verder….

Verbinden zonder resultaat??

Verbinden met 0 tot 95% resultaat? Verbinden zonder resultaat. Bestaat dat? Kan ik dat? Al sinds de start van R-Connect is mijn motto: Verbinden met resultaat. Verbinden van mensen voor het grotere doel, maar ook verbinden van mensen en hun acties met de bedoeling van hun organisaties of hun eigen bedoeling. En Resultaatgericht werken is … Lees verder….

Sta Sterk! Beweeg Ontspannen!

Continu druk. Druk bezig, druk van bovenaf, druk van buiten, behoeftedruk van cliënten en dan ook nog: de druk om zelf goed te doen. Als je niet oppast word je geleefd, ga je gebukt en ben je gespannen. Vermoeid. Minder effectief. Niet meer jezelf. Ontsnappen aan deze vicieuze cirkel en weer je eigen keuzes maken?  … Lees verder….

De Zorg op z’n kop?

In het blad Facilitair Gebouwbeheer schreef ik enkele jaren geleden een column over de natte droom van een facility manager…. is het al uitgekomen? Klik op de deze link om het artikel te lezen: De Zorg op z’n kop