Begeleiding op reis


IMG_1967Inspiratie op doen vanuit een volledig ander perspectief? Of juist geinspireerd raken door jezelf? Ik bied een verfrissende blik op je uitdaging van dit moment. Dat kan op meerdere manieren:

Studiereis met een groep

Ik begeleid je zoektocht naar nieuwe inzichten door het organiseren van studiereizen. Rondom een relevant thema in de gezondheidszorg wordt een reis georganiseerd met een aantal vak- of sectorgenoten naar locaties die ‘anders’ zijn, naar verhalen die verhelderen of je doen fronzen. Door de diversiteit van deelnemers en locaties doe je een keur aan ideeën op en kan je je eigen plan trekken of positie beter bepalen. Voorbeeld hiervan is de studiereis door Duitsland, Nederland en België die ik samen met Jan Luursema heb georganiseerd. Voor meer informatie zie het reisverslag!

Als je benieuwd bent naar inzichten uit andere landen, neem dan contact met me op.

Samen op reis

Heb je samen met enkele collega’s een begin nodig van een nieuwe werkwijze of ben je juist op zoek naar een andere manier om gezamenlijk visie te ontwikkelen? Wil je als team meer samenhang en verbinding? Dan gaan we samen op reis naar de bergen. Daar zorgt de gezamenlijke beleving, de fysieke inspanning en precies genoeg begeleiding ervoor dat je samen het doel (de top) bereikt. Bij de afdaling en de terugweg zorg ik ervoor dat de topervariIMG_2924ng niet vluchtig blijkt, maar landt in gedachten en verdere uitwerking. Voor elke groep wordt een reis op maat gemaakt die past bij ambitie en mogelijkheden. Voor meer informatie zie ook mijn werkwijze……..

Zin in een topervaring en een zingevende reis in de bergen? Dat kan in juni 2019! Bekijk de flyer!

Met je team een inspirerende workshop op Texel ervaren om meer energie in je werk en in je team te brengen? Dat kan nog dit najaar Bekijk de flyer!

Individuele reis

IMG_0453Als je uitdaging ligt in “ het hoofd boven water houden”, “ de juiste dingen doen” of “ de waan van de dag ontstijgen”, dan kan ik je meenemen op enkele verhelderende wandelingen. Door een combinatie van het aanbieden van speciale looptechniek en een helder klankbord help ik je steviger te staan en makkelijker te gaan. Zodat je de voor jou juiste weg vindt.

Wil je mee op een wandelreis naar Sauerland? Klik hier!

Moeiteloos en efficiënt leren bewegen

Bij mijn workshops, reizen en coaching maak ik gebruik van de technieken en inzichten van ChiWalking/ChiRunning. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd instructeur en leer ik mensen moeiteloos en blessurevrij wandelen en/of hardlopen. Meer weten of deelnemen? Bel of mail me of klik hier.

informatie over mijn werkwijze vind je hier
…..

Delen met je netwerk?