Zin in vakantie? Zin in werk!

Natuurlijk kijk ik uit naar vakantie. De accu opladen, de zaag scherp houden, een paar rollen en gedachten loslaten, tot rust komen, genieten van natuur, inspanning in de bergen, ontspanning aan het water en bovenal een paar weken samen op pad met mijn gezin. Maar vakantie is er bij de gratie van werk. En daar heb ik ook zin in!

Na de vakantie kan ik weer mensen verder op weg helpen om de goede dingen te doen. Als ik terug kom kan ik weer doen waarin ik goed ben: met mijn kennis en ervaring kritisch en dienstbaar inzicht creëren en zorgen dat mensen en org
anisaties met eigen kracht weer verder kunnen. Na de vakantie werk ik weer met leuke mensen in afwisselende situaties en zorg ik ook goed voor mijn fysieke en mentale balans.

Kortom ik werk aan mijn eigen werkgeluk: zinvol, goed en plezierig werken!

Wil jij ook werken aan je werkgeluk? Op mijn website vind je weer nieuwe workshops, reizen en coachingsmogelijkheden.

Zin in werk? Fijne vakantie!

 

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie